Profesionálny stroj na temperovanie čokolády 3 nádrže 3,3 l

Profesionálny stroj na temperovanie čokolády 3 nádrže 3,3 l

Značka: Vevor

341,34 EUR
30 Najnižšia cena za 30 dní: 341,34 EUR

Dostupnosť: in stock

Dostupné v ďalších obchodoch

Popis produktu

Profesionálny stroj na temperovanie a tavenie čokolády s 3 nádržami 3,3 l Profesionálny stroj na temperovanie a tavenie čokolády – 3 nádrže, 8,5 kg Popis produktu Profesionálny stroj na temperovanie a tavenie čokolády je nenahraditeľným zariadením v každej cukrárni, kaviarni a medzi nadšencami cukrárstva. Vďaka dvom samostatným nádržiam s celkovou kapacitou 8 kg umožňuje súčasné roztavenie rôznych druhov čokolády a zachováva ich ideálnu konzistenciu. Zariadenie je vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, čo zaručuje trvanlivosť a ľahké udržiavanie čistoty. - Dva nezávislé zásobníky – umožňujú súčasné roztavenie rôznych druhov čokolády. - Regulácia teploty – presné nastavenie od 30 °C do 85°C pre ideálnu konzistenciu. - Kapacita 8 kg – vysoká výkonnosť pre profesionálne použitie. - Pevná nerezová oceľ – zaručuje trvanlivosť, odolnosť voči korózii a ľahké čistenie. - Jednoduché používanie – intuitívne ovládacie prvky a jasný ovládací panel. - Použitie v cukrárňach a kaviarňach – ideálne na prípravu praliniek, fondue, polevy a dezertov. Technická špecifikácia - Napätie AC110V~120V 60Hz - Výkon 1500 W - Počet valcov 3 - Objem 3 x 3.3 L - Rozsah regulácie teploty 30℃-85℃ - Hmotnosť výrobku 8.5 kg - Rozmery výrobku 550 x 455 x 176 mm Aplikácia Stroj na tavenie čokolády sa používa v: - Cukrárňach a kaviarňach – na prípravu čokoládových polevy, dezertov a praliniek. - Reštaurácie a hotely – na servírovanie kvalitných čokoládových doplnkov. - Domáce cukrárske ateliéry – pre nadšencov pečiva a dezertov. - Eventach a catering – pre čokoládové fondue a kulinárske atrakcie.

História cien (posledných 90 dní)

Špecifikácie