Kamenina na silážovanie nádoba na konzervovanie hrniec Hermetický sud 10l
Značka: Krystynka
Dostupnosť: in stock
Dostupné v ďalších obchodoch
Popis produktu
HRNIEC NA SILÁŽOVANIE PEKLOVANIA VEĽKÝ 10 l HERMETICKÁ - S GOLIEROM Tesná a vzduchotesná nádoba na silážovanie kapusty z uhoriek alebo konzervovanie mäsa Prevedenie: kameň Farba: hnedá Umývačka riadu: áno Rúra: áno Mikrovlnná rúra: áno Sud s golierom: áno Rozmery: - výška: 30,8 cm - priemer: 25,5 cm - šírka 24,5 - objem: 10 litrov Poľský remeselný výrobok Hľadáte nápad, neviete ako začať? ✔ Máme pre vás niekoľko tipov! Vrátane konzervovania mäsa! Pozrite si aj ďalšie silážne hrnce, ako aj prítlačné kamene Silážovanie? Len v kamenine! ✔ POĽSKÝ PRODUKT - silážne nádoby z našej ponuky pochádzajú z poľského keramického závodu KRYSTYNKA ✔ HAND MADE - výrobky sú vyrábané ručne. Pre všetkých, ktorí si cenia tradície ✔ KAMIONKOVÁ - je necitlivá na účinky kyselín a solí - prítomných v procese silážovania ✔ EFEKTNÁ - Smaltovanie dodáva neoceniteľný lesk a celok je štylizovaný. Tradičné silážovanie v tradičnej nádobe ✔ POHODLNÁ POUŽITIE - vďaka rukovätiam bez problémov prenesiete sud a veko umožní hygienické a praktické používanie suda Prečo sud s golierom? Tesné uzavretie suda umožňuje kontrolovať proces fermentácie, zabraňuje prístupu vzduchu a tvorbe plesní. Ako funguje vodný plášť? Priamo! Do priehlbiny nalejete trochu vody - tak, aby ste pri zatvorení vekom cítili jemný odpor. Voda je v tomto prípade skvelým a prírodným izolantom ;-) Výhody sudov s golierom: - jednoduché d o udržiavaní v čistote - žiadne gumové alebo kovové prvky, ktoré by sa mohli opotrebovať alebo poškodiť - Úplne bezpečné pre zdravie Kameň - čo vlastne kupujete? Každá nádoba je odlievaná zo sadrovej formy vhodnej pre svoj vzor. Vedeli ste, že za výrobu formy "matky" (predlohy) sú zodpovední sochári? Vyrezávajú presný tvar silážneho riadu, ktorý zohľadňuje každý detail alebo drážkovanie ? Sušenie a vypaľovanie - testy pre najodolnejších Nádoba je v prvom rade vysušená z prebytočnej vlhkosti, neskôr pristane v peci pri teplote 1200 stupňov. Je to fáza, v ktorej každý 4-5 hrniec praskne, zostávajú len tie tvrdé a odolné. Hrniec na silážovanie je glazovaný ručne - ponornou metódou Ponorené a otáčané skúsenými remeselníkmi jedným pohybom tak, aby pokryli celú nádobu na silážovanie glazúrou. Prečo konzervovať mäso hermeticky? Zachovanie čerstvosti Hermetická nádoba poskytuje tesné uzavretie, čo umožňuje vyhnúť sa prístupu vzduchu do interiéru. To je dôležité, pretože kontakt mäsa so vzduchom môže urýchliť proces oxidácie, čo vedie k strate čerstvosti mäsa. Konzervovanie vo vzduchotesnej miske umožňuje zachovať chuť a textúru mäsa. Zintenzívnenie chuti Vďaka zachovaniu čerstvosti mäsa a konzervovaniu v uzavretej miske majú chuťové prísady a koreniny šancu lepšie preniknúť do mäsa. To môže viesť k intenzívnejšej a rozmanitejšej chuti, čo je žiaduce v mnohých jedlách. Jednotné prenikanie chuti Vďaka vzduchotesnému uzáveru nádoby zložky konzervovania rovnomerne prenikajú mäsom , čo dáva súdržnejšiu chuť v celom kúsku mäsa. Ochrana pred arómami z okolia Hermetická nádoba chráni mäso pred arómami a pachmi z okolia. Oplatí sa kyslá zelenina? ✔ DOPLŇTE PRÍRODNÉ PROBIOTIKÁ Zlepšite trávenie, posilnite črevá a imunitu ✔ PRÍSUN PRÍRODNÝCH VITAMÍNOV Kyslá zelenina môže poskytovať vitamíny skupiny B, vitamín K a minerály, ako je železo, vápnik a horčík. Vedeli ste, že vitamín C v silážnej zelenine môže byť lepšie absorbovaný telom? ✔ NEPOČÍTAJTE KALÓRIE Siláže majú často nízky obsah kalórií a nie zriedka sú bohaté na vlákninu, čo môže ovplyvniť pocit sýtosti a reguláciu hladiny cukru v krvi. Ako kysliť zeleninu? - Dôkladne u umyte silážny sud a zeleninu , ktoré sa majú silážovať. Ak sú veľké, môžete ich nakrájať na menšie kúsky - Pripravte si nálev: na 1 liter vody potrebujete cca 30 g soli (bez prísad jódu alebo protihrudkujúcich prísad). Množstvo soli si môžete upraviť podľa svojich chuťových preferencií. - Zeleninu vložte do suda a jemne na ňu zatlačte, aby sa čo najviac zmestila . Uistite sa, že sud je pomerne naplnený, ale nechajte priestor pre asi 5 cm voľného priestoru na vrchu . - Záleť zeleninu s pripraveným nálevom tak, aby boli úplne ponorené. Zelenina by mala byť pokrytá nálevom, aby sa zabránilo kontaktu so vzduchom, čo môže viesť k rozvoju plesní. - Skladujte vo vhodných podmienkach: Umiestnite sud na vhodné miesto, napr. v chladnej a
História cien (posledných 90 dní)
Špecifikácie
- Stav: new
- Typ produktu:Dom a záhrada > Vybavenie > Kuchynské riady > Sudy a kameninové hrnce
- GTIN/EAN: 05903332410101
- Predajca/Program: Allegro.sk