
Káva Zlaté Zrnko - Mama si skvelá (Brazília) 500g
Značka:
Dostupnosť: in_stock
Dostupné v ďalších obchodoch
Popis produktu
Káva Zlaté Zrnko - Brazília je vyberaná zmes brazílskych káv s jemnou príjemnou sladkou chuťou. Dobrá viskozita a sladké aromatické vône kakaa, mandlí a lieskových orieškov, ktoré sa rozvíjajú do rôznych nádychov zrelého ovocia. Dlhotrvajúca dochuť odhaľuje chuť sladu a vanilky. Káva Brazília s personalizovanou etiketou: "Mama si skvelá". Vlastnú etiketu si môžete vybrať aj ku každej káve z našej ponuky na podstránke personalizovaná káva . Ocenenia: Víťaz 1 hviezdy na Great Taste Awards 2019 v kategórii espresso. Víťaz striebornej medaily na International Taste Awards 2020 v kategórii espresso. Pôvod: Lahodná Brazília je káva s pôvodom, je zmesou arabika, kvalita Extra Fine Cup. Kávy s pôvodom Zlaté Zrnko sú vyberané odborníkmi na kvalitu a degustátormi, preto získavame tie najzaujímavejšie kávy z výnimočných kávových krajín a oblastí. Farmári za tak výnimočnú kvalitu dostávajú zaplatené viac ako je bežné prostredníctvom Fairtrade. Spracovanie: mokrou metódou Praženie: stupeň 4 (1 - veľmi svetlé, 2 - svetlé, 3 svetlé/stredné, 4 - stredné, 5 - stredné, 6 - stredné/tmavé, 7 - tmavé, 8 - veľmi tmavé), krivka praženia na espresso, viac informácií o pražení Použitie: espresso Mletie: stredné / stredne tvrdé zrno Naša skúsenosť: Káva Zlaté Zrnko - Brazília je obľúbená klasika, veľmi jemná, má vyváženú a príjemnú chuť. Balíčky spoznaj : kávu Brazília nájdete aj v balíčkoch kávy: Spoznaj najpredávanejšie 1000g , Spoznaj top3 pre zamilovaných 600g , Spoznaj 5 káv na sladké espresso 1000g Dobrá rada: Každú kávu si najlepšie vychutnáte pri správnom pomletí. Káva Brazília si vyžaduje stredne jemné mletie, na stupnici od 1 do 10 (1 najjemnejšie, 10 najhrubšie) približne stupeň 3-4, závisí to od typu mlynčeka a jeho opotrebovania. V espresso automatoch odporúčame nastaviť mlynček na najjemnejšie mletie a iba v prípade, že káva tečie pomaly použiť hrubší stupeň mletia. Každú zrnkovú kávu si najlepšie vychutnáte ak sú kávové zrná čerstvo pražené - najlepšie 2 týždne až dva mesiace po pražení (záleží od skladovania surovej a praženej kávy, pri skladovaní surovej kávy vo vákuu z farmy až do pražiarne a správnom zabalení po napražení si môže aj napražená káva zachovať čerstvosť viacero mesiacov). Viac o správnej príprave kávy nájdete na našej stránke Rady o káve . Ak by ste sa radi o káve dozvedeli viac, môžete navštíviť našu Univerzitu kávy . Ovocnosť: ●○○ Sladkosť: ●●○ Horkosť: ●○○ Aróma: ●●○ Intenzita: ●●○ Dochuť: ●●○ Kofeín: ●●○
Špecifikácie
- Stav: new